Hírarchívum

A Hooligans és a Republic közös éneklésre hívja rajongóit!

2008. október 3. és 5. között harmadik alkalommal rendezik meg a Syma Sport- és Rendezvényközpontban a Hangfoglalást: egy nagyszabású hangszer-, hang-, fény-, színpad- és stúdiótechnikai kiállítás, igazi 3 napos zenei ünnep.2008. október 3. és 5. között harmadik alkalommal rendezik meg a Syma Sport- és Rendezvényközpontban a Hangfoglalást: egy nagyszabású hangszer-, hang-, fény-, színpad- és stúdiótechnikai kiállítás, igazi 3 napos zenei ünnep.

Az eseményen stratégiai partnerként részt vesz a ProArt - Szövetség a Szerzõi Jogokért is, segítve a hazai zenészek által 2005-ben indított "Együtt a Zenéért" összefogást. Ennek keretében a kiállítás területén, a 100 m2-es "Együtt a Zenéért" standon sok-sok érdekes program várja a látogatókat.

- Lesz ismét nagyszabású kedvezményes CD-vásár, amelynek lebonyolítását idén a Saturn Magyarország végzi, és ahol nagy választékban, kedvezõ áron kaphatók lesznek mind a legújabb sikerlemezek, mind a gyûjteményekbõl hiányzó, régebbi klasszikus albumok.

- A játékos kedvû zeneszeretõk maguk is kipróbálhatják a zenélést: a három nap alatt folyamatosan lehet a helyszínen játszani a méltán népszerû Guitar Hero videojátékkal!

- Szintén folyamatosan üzemel a karaoke: a CD-vásárlás mellett egész nap lehet énekelni egymásnak, a barátoknak, hogy aztán a legjobbak a versenybe is benevezzenek...

- ...és megnyerjék valamelyik díjat: CD-csomag, ingyenes zeneletöltés, kitesurf-oktatás, stb.

- FÕDÍJ: A KÉT LEGJOBB ÉNEKES VASÁRNAP EGYÜTT LÉPHET SZÍNPADRA A REPUBLIC, ILLETVE A HOOLIGANS ZENEKAROKKAL!

Itt a vissza nem térõ alkalom, hogy a jól ismert slágereket ne csak karaoke-alapra, egyedül egy mikrofonnal, hanem a teljes zenekarral a hátad mögött, élõben add elõ!!!

Mindenkit szeretettel vár a ProArt és az Együtt a Zenéért 2008. október 3. és 5. között a Syma Sport- és Rendezvényközpontban!

Info: www.egyuttazeneert.hu