Hírarchívum

Ismét tettünk Együtt a Zenéért!

Nagy sikerrel zajlott le az idei Hangfoglalás kiállítás, melynek most is aktív résztvevõje volt a hazai elõadókat tömörítõ Együtt a Zenéért mozgalom, illetve az ezt koordináló ProArt - Szövetség a Szerzõi Jogokért.Nagy sikerrel zajlott le az idei Hangfoglalás kiállítás, melynek most is aktív résztvevõje volt a hazai elõadókat tömörítõ Együtt a Zenéért mozgalom, illetve az ezt koordináló ProArt - Szövetség a Szerzõi Jogokért. Több tízezer ember látogatott ki a rendezvényre, hogy közelebbrõl megismerje a zenészeket, a hangszereket, technikai berendezéseket, hogy megnézze a koncerteket és hangszerbemutatókat, s hogy élvezze a ZENÉT.

Az Együtt a Zenéért standnál felállított karaoke színpadon sokan kedvet kaptak az énekléshez, a vasárnap délután rendezett verseny két gyõztese, Fancsali Péter és Papp Roland pedig egy-egy dal erejéig együtt énekelt a Republic, illetve a Hooligans zenekarral! Mindkét fellépést óriási érdeklõdés kísérte, csakúgy, mint a minikoncert után rögtönzött dedikálást, ahol a Hooligans tagjait a rajongótábor szokásos gyûrûje vette körül.

A közönség a színpadról is hallhatta, mennyire fontos a mûvészek, kedvenc elõadóink számára, hogy tiszteljük meg õket azzal, hogy az általuk készített zenét legálisan szerezzük be. A vásárlók éltek is a lehetõséggel, amit szintén az Együtt a Zenéért mozgalom biztosított számukra: a stand egyik részére kitelepült Saturn Magyarország nagyszabású CD-vásárt bonyolított le.

S természetesen továbbra is él a "Vegyél eggyel több zenét!" akció: aki a megvásárolt CD-n található matrica sorszámával regisztrál a www.1gyeltobb.hu weboldalon, sorsoláson vesz részt, amelyre a 2009 januárjában megrendezésre kerülõ Fonogram Díjátadó Gálaesten kerül sor, s amelynek nyertese kedvenc európai városában nézheti meg valamelyik kedvenc elõadójának koncertjét, élõben!

Köszönjük mindenkinek, aki eljött a rendezvényre, aki pedig valamiért lemaradt, várjuk jövõre ugyanitt, de addig is a nyereményjátékban: www.1gyeltobb.hu!

Sajtóinformációk: Jeszenszky Zsolt | jeszenszkyzsolt@mahasz.hu | 06 1 391 4200