Hírarchívum

Fonogram - Magyar Zenei Díj 2016

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége 2016-ban is megrendezi a zenészek és hangfelvétel-kiadók legnagyobb ünnepét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestet.A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége 2016-ban is megrendezi a zenészek és hangfelvétel-kiadók legnagyobb ünnepét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestet.

A tavalyi nagy sikerû rendezvény után a MAHASZ idén is megtartja a magyar zenei élet meghatározó eseményét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj 2016 díjátadó estet! Minden eddiginél szebb, izgalmasabb látványelemekkel, ismert nevekkel és új tehetségekkel, ismét az egykori legendás Budai Ifjúsági Park területén, a Várkert Bazárban, televíziós közvetítéssel! Máris indul a nevezés, várjuk az idei megmérettetés résztvevõit!

A Fonogram - Magyar Zenei Díjra természetesen nem csak KIADÓK ÁLTAL GONDOZOTT MEGJELENÉSEK, hanem SZERZõI KIADÁSÚ ALBUMOK ÉS HANGFELVÉTELEK IS NEVEZHETõK!

Nem szükséges, hogy a benevezett elõadónak teljes albuma legyen; amennyiben ilyennel nem rendelkezik, de az elõzõ két naptári évben, azaz 2015-ben vagy 2014-ben hangfelvétel(eke)t készített, úgy az egy vagy több önálló hangfelvétel is nevezhetõ. (Emlékeztetõ: az elõzõ évi szavazás során az öt jelölt közé került hangfelvételek nem nevezhetõk újra, nem nevezhetõk továbbá korábban megjelent hangfelvételekbõl összeállított válogatásalbumok.)

Az albumok és hangfelvételek mostantól nevezhetõk a www.fonogram.hu/nevezes oldalon - a mûfajok nagyon széles skáláján, összesen 18 kategóriában.

A nevezések határideje: 2016. február 26. péntek, 12 óra.

Fonogram 2016 nevezés »