Hírarchívum

Fonogram 2015 - Megvannak a jelöltek!

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége 2015. május 26-án, kedden este a Várkert Bazárban rendezi meg a magyar zenei élet legnagyobb, az alkotók és háttérszakemberek teljes körét felvonultató eseményét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestet.A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége 2015. május 26-án, kedden este a Várkert Bazárban rendezi meg a magyar zenei élet legnagyobb, az alkotók és háttérszakemberek teljes körét felvonultató eseményét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestet.

Az egykori Budai Ifjúsági Park örökségét büszkén viselõ helyszínen megrendezendõ nagyszabású, a Petõfi TV és a petofilive.hu által élõben végigkísért eseményen a tavalyi év legjobb zenei teljesítményeiért járó elismeréseket vehetik majd át az arra leginkább érdemes elõadómûvészek.

A szakmai szavazás során 18 különbözõ mûfaji kategóriában, a zenészekbõl, zenei szakemberekbõl, újságírókból álló széles körû jelölõbizottság, illetve egy szûkebb szakmai zsûri, az ún. Fonogram Bizottság tagjainak szavazatai alapján alakul ki a jelöltek névsora. A 2015-ös nyerteseket a Fonogram Bizottság - idén elõször mûfajonként eltérõ összetételû - tagjai választják ki az elkövetkezõ két hét során a jelöltek közül.

Fonogram - Magyar Zenei Díj 2015 » jelöltek megtekintése