Hírarchívum

Fonogram - Magyar Zenei Díj 2015: elindult a nevezés!

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége újra megrendezi a zenészek és hangfelvétel-kiadók legnagyobb ünnepét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestet.A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége ûjra megrendezi a zenészek és hangfelvétel-kiadók legnagyobb ünnepét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestet.

Idén ismét nagyszabásû, látványos mûsorra számíthatunk, talán minden eddiginél szebb, izgalmasabb helyszínen, az egykori legendás Budai Ifjûsági Park területén, a Várkert Bazárban! A rendezvényt élõben közvetíti a Magyar Televízió.

Máris indul a nevezés, várjuk az idei megmérettetés résztvevõit!

A Fonogram - Magyar Zenei Díjra természetesen nem csak KIADÓK ÁLTAL GONDOZOTT MEGJELENÉSEK, hanem SZERZÕI KIADÁSÚ ALBUMOK ÉS HANGFELVÉTELEK IS NEVEZHETÕK!

Nem szükséges, hogy a benevezett elõadónak teljes albuma legyen; amennyiben ilyennel nem rendelkezik, de az elõzõ két naptári évben, azaz 2014-ben vagy 2013-ban hangfelvétel(eke)t készített, úgy az egy vagy több önálló hangfelvétel is nevezhetõ. (Emlékeztetõ: az elõzõ évi szavazás során az öt jelölt közé került hangfelvételek nem nevezhetõk ûjra, nem nevezhetõk továbbá korábban megjelent hangfelvételekbõl összeállított válogatásalbumok.)

Az albumok és hangfelvételek mostantól nevezhetõk a www.fonogram.hu/nevezes oldalon - a mûfajok nagyon széles skáláján, összesen 19 kategóriában.

A nevezések határideje: 2015. február 27. péntek, 12 óra.

www.fonogram.hu/nevezes