Hírarchívum

Már tudjuk az idei Fonogram fellépõit!

Idén a megszokottnál késõbb, épp ezért gyönyõrû, nyári idõben rendezi meg a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége a hazai zenei élet legnagyobb ünnepét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj Gálaestet. Az eseményt 2012. május 8-án, kedden 20:45-tõl élõben közvetíti a Magyar Televízó. Lesz online közvetítés is, méghozzá a színfalak mögül - ráadásul egy iPad-et is nyerhet, akinek a legtöbb barátja nézi! Elsõ alkalommal lesz nyilvános, a közönség számára is nyitott buli a rendezvény után. Nézzük elõször az idei fellépõket.Idén a megszokottnál késõbb, épp ezért gyönyõrû, nyári idõben rendezi meg a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége a hazai zenei élet legnagyobb ünnepét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj Gálaestet. Az eseményt 2012. május 8-án, kedden 20:45-tõl élõben közvetíti a Magyar Televízó. Lesz online közvetítés is, méghozzá a színfalak mögül - ráadásul egy iPad-et is nyerhet, akinek a legtöbb barátja nézi! Elsõ alkalommal lesz nyilvános, a közönség számára is nyitott buli a rendezvény után. Nézzük elõször az idei fellépõket.

Elsõ Emelet, FreshFabrik, Kowalsky meg a Vega, Lord, Magashegyi Underground, Magna Cum Laude, Majka + Hooligans, Palya Bea, SP, Takács Nikolas, Tóth Vera - Kökény Attila.

Igen illusztris mezõny, népszerû elõadókkal, a mûfajok igen széles skáláján, köztük különleges produkciókkal, amelyek kifejezetten erre az alkalomra készültek, olyan elõadókkal, akiket még sosem láthattunk egyszerre a színpadon.