Hírarchívum

Kreatív pályázat a hamisításról és a szerzõi jogi jogsértésekrõl

A Hamisítás Elleni Nemzeti Testület és a Jármûipari Adatbázis Forgalmazók Szakmai Testülete közös kreatív pályázatot hirdet 14 éven felüli diákoknak és felsõoktatásban tanuló hallgatóknak fotósorozat, képregény, plakát és esszé-novella kategóriákban. A pályázat témája: A hamisítás és a szerzõi jogi jogsértések az iskolai környezetben.A Hamisítás Elleni Nemzeti Testület és a Jármûipari Adatbázis Forgalmazók Szakmai Testülete közös kreatív pályázatot hirdet 14 éven felüli diákoknak és felsõoktatásban tanuló hallgatóknak fotósorozat, képregény, plakát és esszé-novella kategóriákban. A pályázat témája: A hamisítás és a szerzõi jogi jogsértések az iskolai környezetben.

A pályázat arra ad lehetõséget, hogy a diákok, hallgatók megírhassák, lerajzolhassák és lefényképezhessék, mit gondolnak a hamisításról, a szellemi tulajdonról, a szerzõi jogok megsértésérõl, a zene-, film- és szoftverkalózkodásról, a vizuális alkotásokkal kapcsolatos visszaélésekrõl és ezekkel találkoznak-e esetleg iskolájukban is.

A pályamûvek beküldésének határideje: 2012. április 16.; eredményhirdetés: 2012. április 26-án, a szellemi tulajdon világnapján.

További információk a pályázatról elérhetõk itt:
http://www.hamisitasellen.hu/hu/enigylatom2

Forrás: HENT