Hírarchívum

Madonna a Billboard Hot 100 rekordere

A Billboard Hot 100 lista történelmében Madonna az abszolút rekorder. A múlt héten ugyanis új kislemeze, a Give Me All Your Luvin’ is bekerült a top 10-be és így ez a 38. felvétele, mely a legjobb tíz sláger között kap helyet.A Billboard Hot 100 lista történelmében Madonna az abszolút rekorder. A múlt héten ugyanis új kislemeze, a Give Me All Your Luvin’ is bekerült a top 10-be és így ez a 38. felvétele, mely a legjobb tíz sláger között kap helyet.

A Beatles 34, míg Michael Jackson és Steve Wonder 28 Top 10-es slágerrel büszkélkedhet. A pop díva elõször 1984-ben hódította meg a Billboardot a Borderline címû felvételével. A héten pedig ismét nõk vezetnek az összesítésben, a Billboard Hot 100 legjobbja Katy Perry, a második Adele, a bronzérmes pedig Whitney Houston.

Madonna 12. stúdióalbuma 2012. március 26-án jelenik meg, producerként közremûködik az új anyagon William Orbit, Martin Solveig, The Demolition Crew, Marco "Benny" Benassi és Alessandro "Alle" Benassi, Hardy "Indiigo" Muanza és Michael Malih és természetesen maga az énekesnõ is

És, hogy melyek voltak a rekorder, azaz Madonna legemlékezetesebb Top 10-es felvételei? Íme, a teljes lista: Borderline, Lucky Star, Like a Virgin, Material Girl, Crazy for You, Angel, Dress You Up, Live To Hell, Papa Don’t Preach, True Blue, Open your Heart, La Isla Bonita, Who’s That Girl, Causing a Commotion, Like a Prayer, Express Yourdelf, Cheris, Keep it Together, Vogue, Hanky Panky, Justify My Love, Rescue Me, This Used to Be My Playground, Erotica, Deeper and Deeper, I’ll Remember, Secret, Take a Bow, You’ll See, Don’t Cry for Me Argentina, Frozen, Ray of Light, Music, Don’t Tell Me, Die Another Day, Hung Up, 4 Minutes, Give Me All Your Luvin’.

Forrás: Billboard.com, About.com