Hírarchívum

IFPI konferencia Budapesten

Az IFPI (International Federation of the Phonographic Industry) - amely a hanglemez- ipart képviseli világszerte, és amelynek tagja a MAHASZ is - regionális, kelet-európai konferenciát tartott Budapesten április 28. és 30. között.

A három nap alatt a résztvevõk elõadásokat és elemzéseket hallhattak többek között az aktuális piaci helyzetrõl, lehetõségekrõl a régióban, az EU-csatlakozással járó vám- és jogi lépésekrõl, jogharmonizációról, a hamisítók elleni harcról, az internetes letöltésekrõl valamint beszámolót Oroszországról is.

A rendezvényre vendégek érkeztek Lengyelországból, Csehországból, Ausztriából, Szlovéniából, Szlovákiából, az Egyesült Királyságból, Oroszországból, Izraelbõl, Dániából, Ukrajnából, Romániából, Horvátországból, Finnországból, Észtországból, Lettországból, Litvániából, Bulgáriából, Törökországból, Macedóniából és az IFPI regionális központjából, Brüsszelbõl.

A MAHASZ-t Dr. Musinger Ágnes igazgató, Szûts László elnök, Csaba Amália szerzõijogi koordinátor, Lázár Tamás ellenõrzési csoportvezetõ és Dénes Tamás sajtós képviselte.