Hírarchívum

Már csak 1 nap...

...és kiderül, melyek az év legjobb albumai!...és kiderül, melyek az év legjobb albumai!

Egy hónapja zajlik a szakmai szavazás, s már az eredmény sem várat sokáig magára. S közben a helyszínen gõzerõvel zajlanak az elõkészületek...

2010. február 10-én, este 8 és 10 óra között a Magyar Televízió élõ közvetítésében kiderül, melyek voltak a 2009-es év legjobb albumai, s ezekért kik kapják az idei Fonogram díjakat!

A magyar zenei élet kiemelkedõ eseményét, az egykori Arany Zsiráf utódjaként elindított Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestet hatodik alkalommal rendezi meg a Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége, az idei évben már együttmûködésben az Elõadómûvészi Jogvédõ Irodával, s népzenei és komolyzenei kategóriákkal is kiegészítve a programot!

A nagyszabású, látványos mûsorban fellép a hazai zenei élet számos kiváló elõadója, s a tavalyi év kiemelkedõ zenei sikereinek és teljesítményeinek járó elismeréseket illusztris díjátadóktól vehetik át az arra érdemesek.

Kocsis Zoltán, Lévay Szilveszter és Vukán György is emeli az est fényét megtisztelõ közremûködésével, és számos további neves személyiséget, köztük Fábry Sándort és Korda Györgyöt is köszönthetjük majd a díjátadók között.

S hogy kik kapják ezeket a díjakat: megtudhatjuk 2010. február 10-én szerdán este 8 órai kezdettel, élõben az m1-en!