Hírarchívum

Az idei év nagy nyertesei!

Szombaton végre kiderült, kik a 2006-os Fonogram - Magyar Zenei Díj nyertesei, s ország-világ láthatta õket élõben, akár a helyszínen, akár a televíziós közvetítésen keresztül. Bizonyára mindannyiunk számára emlékezetes lesz az este, hiszen ennyi hazai nagy név, plusz két világsztár egyszerre, egy színpadon igencsak ritkán fordul elõ kis hazánkban, így bátran állíthatjuk: az év legnagyobb popzenei eseményének lehettünk tanúi.

A legnagyobb ováció természetesen a t.A.T.u.-lányokat, valamint Arash és a Balkan Fanatik közös fellépését fogadta, de nagy taps kísérte Ákos különleges produkcióját is, mely kifejezetten erre az estére készült, csakúgy, mint a Nox vagy a Crystal elõadása is. De láthattuk a Depressziót és a Junkies-t is, amint élõben adták elõ közös dalukat, és még sorolhatnánk tovább a fellépõket.

A kategóriánkénti öt-öt jelölt közül a héttagú szakmai zsûri egyéni szavazással választotta ki a gyõzteseket, akik idén az igen komoly szakmai elismerés mellé a UPC jóvoltából 500-500 ezer forintos pénzjutalomban is részesültek! Álljanak tehát itt a boldog nyertesek, ha valaki esetleg lemaradt volna róluk - elõzõ évi teljesítményük alapján õk vitték haza a 2006-os Fonogram díjakat.