Hírarchívum

Letölthetõ True Tones-zeneszámok Pannon GSM-elõfizetõknek

Novembertõl a második legnagyobb hazai mobilszolgáltató, a Pannon GSM elõfizetõi az újonnan bevezetett True Tones zenei tartalomszolgáltatás révén élethû hangzású dallamokat tölthetnek le arra alkalmas mobiltelefonjukra.Reagálva a dallam letöltés nagyfokú elterjedésére, a Pannon GSM jelentõsen kibõvíti csengõhang választékát. Kezdetben mintegy ötven régi és új világsláger pontos mása között válogathatnak az elõfizetõk. A dallamok négy kategóriában - pop, rock, dance és örökzöldek - érhetõk el, s a jövõben mind a mûfajok, mind a zeneszámok sora bõvülni fog.

A korábban csak korlátozott számú True Tones-kompatibilis készülékkel szemben ma már hat gyártó csaknem negyven olyan telefonját kínálja a norvég tulajdonú mobil cég, amelyek alkalmasak a True Tones dallamok, vagyis a jó minõségû hangfájlok lejátszására. A szolgáltatást támogató készülékek listáját, mely folyamatosan bõvül, a Pannon GSM honlapján lehet megtekinteni.

A True Tones csengõhangok a Pannon GSM és a djuice WAP-portálján egyaránt megtalálhatók. A tartalomszolgáltatás díja a zenei részletek esetében bruttó 475 forint, míg az animációs és természetes effektek továbbra is 400 forintért tölthetõk le.